Kalvehjertegryde i stegeso
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Befri hjerterne for årestammer og blod og skær dem i 1 cm tykke strimler. Spæk dem med strimler af det røgede spæk.
Skær løgene i tynde ringe og kom de flåede tomater uden væde sammen med hjertestrimlerne i stegesoen. Kom fløde, salt og peber ved. Steg retten ved 200 grd. i ca. 1 1/2 time. Saucen kan jævnes med mel og farves med kulør. Kan evt. smages til som vildtsauce. Serveres med kartoffelmos eller som vildt med gele og brunede kartofler. |
|
Opskriften er vist 26078 gange,
og udskrevet 656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer kamma hansen - 2013-03-03 00:39:39 2 kalvehjerter er da meget, mon der er i kg? HH Lanzarote - 2011-11-26 20:34:56 Kan også bare laves i en god gryde og i stedet for at spække kan man komme lidt røget bacon ved. Go´ mad det her. Tølløse - 2005-01-01 01:01:01 Kan også laves med svinehjerter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne