Kalvehjertegryde i stegeso

Kalvehjertegryde i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalvehjerter
125 g.røget spæk
3-4 løg
2.5 dl.fløde
 salt
 peber
1 ds.flåede tomater
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Befri hjerterne for årestammer og blod og skær dem i 1 cm tykke strimler. Spæk dem med strimler af det røgede spæk.

Skær løgene i tynde ringe og kom de flåede tomater uden væde sammen med hjertestrimlerne i stegesoen. Kom fløde, salt og peber ved. Steg retten ved 200 grd. i ca. 1 1/2 time.

Saucen kan jævnes med mel og farves med kulør. Kan evt. smages til som vildtsauce.

Serveres med kartoffelmos eller som vildt med gele og brunede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 26169 gange,
og udskrevet 657 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-03 00:39:39
2 kalvehjerter er da meget, mon der er i kg?

  -   2011-11-26 20:34:56
Kan også bare laves i en god gryde og i stedet for at spække kan man komme lidt røget bacon ved. Go´ mad det her.

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan også laves med svinehjerter.