Svinehjerter i tomat (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt : |
|
|
Halver de rensede hjerter og fyld dem med persille. Gnid dem med salt. Læg dem i stegesoen. Hæld tomaterne over og steg hjerterne i ca. 1 /2 time ved 220 grd. Tag hjerterne op og jævn saucen med mel og tilsæt evt. lidt kulør.
Serveres med spaghetti eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 19365 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Viola - 2009-01-12 16:52:42 Skal hjerterne i ovnen en 1/2 eller 1.1/2 time ved 220 grd niels - 2005-01-01 01:01:01 mon der ikke skal stå 1 1/2 times stegning |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne