Koteletter af ged
Hovedingrediens : Gedekød - Gedekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Bland rasp med persille, enebær og estragon.
Gnid koteletterne med salt og peber og vend dem i de sammenpiskede æg.
Vend dem derefter i raspblandingen og steg koteletterne i olivenolie til de er gyldne.
Server kartofler til. |
|
Opskriften er vist 13666 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Isabella - 2011-07-07 19:09:47 Det bedste kød er fra gedekid under 2 år :) anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor gammel kan geden være? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne