Svinekam uden spæk (Stegeso)

Svinekam uden spæk (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.svinekam
 salt
 peber
1.25 dl.vand
 smør
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Gnid kødet med salt og peber og læg det i stegesoen. Hæld vand ved og læg smørklatter på kammen. Steg den ved 250 grd. i ca. 1 1/4 time. Jævn skyen og smag den til.

Serveres med kogte grønsager og/eller kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 23710 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-30 19:38:16
Jeg havde købt en lækker frilandssvinekam, men den blev for tør med denne opskrift. Er der nogen af de erfarne, der ved, om det er bedst at sænke temperaturen eller afkorte stegetiden?

  -   2009-06-05 13:04:14
Det er længe siden jeg har smagt så god en svinekam, mør og lækker. Jeg kom nu lige 4-5 stilke citronmelisse i.