Svinekød i kål (Stegeso)

Svinekød i kål (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.magert svinekød
50 g.smør
2.5 dl.bouillon
0.25 hvidkålshoved
3 syrlige æbler
2-3 løg
4 nelliker
 salt
 peber
 persille
 
Opskrift:
Skær kødet i skiver og derefter i strimler, brun det i fedtstof på en pand. Kom det i stegesoen sammen med grofthakket løg, snittet kål og revne æbler. Drys salt og peber i og kom nellikerne ved. Bland det hele godt. Stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 1 1/4 time. Smag retten til.





karakterer:
Opskriften er vist 23993 gange,
og udskrevet 546 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu