Kylling i citronsauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingebrysterne i tynde strimler og bland dem med æggehviderne, salt, sesamolie og majsmel. Stil dem i køleskabet og lad dem marinere i ca. 20 min.
Varm en wok op til den er rygende varm, og kom derefter peanutolien i. (Det er meget vigtigt med denne rækkefølge, da vi vil have kyllingestykkene stegt - ikke kogt.) Varm olien op til den ryger lidt. Kom kyllingestrimlerne i, og steg dem ved høj varme i ca. 2 min. Husk at røre i dem hele tiden. så de ikke brænder fast. Herefter tages kyllingestrimlerne op og lad dem dryppe af i en sigte. Olien smides ud. Varm woken op igen. Kom hønsefond, citronsaft, sukker, soyasauce, risvin/sherry, hvidløg og chili i. Bring det hele i kog og jævn saucen af med majsmel og vand blandet sammen. Kom de stegte kyllingestrimler tilbage i saucen og kog det hele igennem, tilsæt sesamolien og tag wokken af varmen med det samme. Server det hel på et varmt fad, og drys de hakkede forårsløg over kyllingebrysterne. Denne ret serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 21005 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Thorbjørn Pasgaard - 2010-06-30 19:54:25 Rigtig god opskrift - dog ikke fuldt til punkt og prikke for mit vedkommende. Jeg brugte bla. en grøntsagsboullion, alm. mel og olie, og ingen alkohol - saucen og retten i det hele taget kan stadig varmt anbefales! znille - 2005-01-01 01:01:01 Meget stærk. Virkelig lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne