Svinekam med tunsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt/stegt svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Hæld væden fra tunfisken og mos fisken groft med en gaffel. Rør den med mayonnaise, 1-2 spsk citronsaft og kapers til saucen er ensartet.
Smag til med salt og peber. Læg kødet taglagt på et fad og kom saucen over. Pynt med kapers, tynde tomatbåde og klippet purløg. Giv brød til. |
|
Opskriften er vist 8426 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne