Svinekam med tunsauce

Svinekam med tunsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt/stegt svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-8 tynde skiver stegt eller kogt svinekam
1 ds.tunfisk i olie
70 g.mayonnaise
1 citron
0.5 spsk.kapers
 salt
 peber
 Pynt
 kapers
 tomat
 purløg
 
Opskrift:
Hæld væden fra tunfisken og mos fisken groft med en gaffel. Rør den med mayonnaise, 1-2 spsk citronsaft og kapers til saucen er ensartet.

Smag til med salt og peber. Læg kødet taglagt på et fad og kom saucen over. Pynt med kapers, tynde tomatbåde og klippet purløg.

Giv brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 8426 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu