Fyldte Hasselvænget koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Svinekammen skæres i ca. 2 cm. tykke skiver, der skæres en lomme i hver skive.
Heri fyldes en mos af, finhakket løg, selleri, honning, eddike, salt og peber. skiverne lukkes med snor.
Skiverne brunes på panden, overhældes med rødvin og fløde det simre i ca. 45 min.
Kartoflerne koges med i ca. 20 min. Kartoflerne blændes og tilsættes sovsen igen. Retten serveres med kogte blomkål og surterede løgringe. Tilbehør: Kartoflerne rengøres og skæres i 2 cm. tykke skiver, lægges på en bageplade. Honning og smør smeltes sammen og smøres på kartoflerne, salt og peber drysses over. |
|
Opskriften er vist 12250 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne