Elg ruller i flødesauce
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Elg - Elsdyr Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødskiverne på et skærebræt. Skyl peberfrugterne og hak dem fint.
Brun halvdelen af fedtstoffet. Kom peberfrugt, porre og champignon i. Lad det svitse 2 – 3 minutter. Smag til med salt og peber. Fordel grønsagsblandingen på kødskiverne. Rul dem og hold dem sammen med en tandstik eller en kødnål. Brun resten af fedtstoffet og brun rullerne, så de får en fin farve hele vejen rundt. Bland hvedemel og piskefløde og hæld dette samt vandet over rullerne. Rør rundt til det begynder at koge. Lad rullerne småkoge i sovsen i ca. 20 minutter. Fjerne forsigtigt tandstikkerne eller kødnåle. Smag saucen til med salt, friskkværnet peber og gele. Læg rullerne på varme tallerkner og hæld saucen over. Pynt med bærrene. |
|
Opskriften er vist 22345 gange,
og udskrevet 797 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 godt med lidt sennup på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne