Birkebos specialitet med blomkålssalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres ud i tykke koteletter - der skæres en lomme i.
Løg skæres i skiver og svitses på en pande i olie uden til de bliver blanke. Selleri rives på et råkostjern. Lommen i kødet krydres med paprika og fyldes med blandingen af løg og de revne selleri. Lommen lukkes med en kødnål. Koteletterne brunes på en pande, lægges i et fad, drysses med salt og peber og der hældes en 1/2 flaske rødvin i fadet. Koteletterne drysses med lidt reven selleri og steges i ovn ved 200 grader til de er møre. Rødbeder: Rødbeder skrælles og skærer i bjælker. De koges som man ønsker dem i en blanding af honning, rødvin og balsamicoeddike. Når rødbederne er færdige tages de op af lagen, som man lader koge ind til en tyk sirupsmasse. Derefter kommes rødbederne tilbage i lagen og serveres varme. Kartofler: Kartoflerne skrælles og skæres i bjælker. De steges i ca. 1/2 time i en wok, hvorefter der tilsættes piskefløde og hvidvin, og der lægges låg på. Kartoflerne koges til de er møre. Dressing: Blomkål skylles og deles i små buketter. Rødløg skæres i ringe. Der laves dressing af jomfruolivenolie, balsamicoeddike og lidt salt. Blomkålsbuketterne og rødløgene vendes i dressingen. |
|
Opskriften er vist 24734 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne