Sprængt svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Saltlagen koges sammen og afkøles.
Kødet lægges i et porcelænsfad eller glasfad, der nogenlunde passer i størrelsen til kødet. Lagen hældes over, og alufolie lægges over. Kødet trækker i lagen i køleskabet 2-3 døgn. Kødet tages op, skylles og koges i vand uden tilsætning af salt og krydderier ca. 1 time. Kødet skæres i skiver og serveres med Forskellige kogte grøntsager og en grøn sauce eller champignonsauce. Tips: Den grønne sauce tilberedes af ymer evt. blandet med creme fraiche, rørt med hakkede krydderurter og smagt til med salt, peber og paprika. Kød, der skal saltes, må ikke lægges frosset i saltlagen, det giver for lang optøningstid og risiko for, at saltlagen ikke trænger gennem kødet. |
|
Opskriften er vist 88187 gange,
og udskrevet 1870 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne