Fedtegrever, sønderjydske
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Fedtet stilles i stuetemp, helst dagen før bagning hvorefter det æltes grundigt sammen med sukker og hjortetaksalt. Melet tilsættes lidt ad gangen, evt. lidt ekstra mel, hvis dejen ikke er smidig nok. Del portionen i 2 lige store dele og ælt kakao i den ene del. På smurte plader afsættes kagerne med en teske i størrelse af en valnød. Bages ved 150-170° i ca. 10 min.; kagerne skal revne lidt på overfladen for at være rigtige.
|
|
Opskriften er vist 11187 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (36 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-08 20:07:04 Fedtegrever?? Jeg mener nu de hed Fedtkager - udtalt på sønderjydsk (som jeg tør begi mig indpå skriftlig) anonym - 2010-01-10 11:42:15 bent har ret-det er ikk sønderjysk- fedtegrever .... skal ændres i navn bent_g - 2009-11-25 14:33:06 Dette er fedtkager fra sø. jyll. ikke en madret lise - 2005-01-01 01:01:01 mmhh... mine børn elsker dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne