Honningglaserede spareribs
Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødet i et fad.
Bland honning, soyasauce, tomatpure, sennepspulver, soyasauce, eddike og engelsksauce.
Hæld blandingen over kødet og vend dem flere gange, så alt kød dækkes.
Dæk fadet til og lad kødet marinere i 1/2 time.
Sæt kødfadet i mikrobølgeovnen og kog uden låg i 4 min. på højeste effekt. Vend kødstykkerne og kog i 10 min. på middel effekt og derefter 8-10min. på høj effekt, til skyen er kogt ind og spareribstykkerne er glaserede. Vend kødstykkerne 3-4 gange under kogningen. Bland en skål sesamolie, bønnespirer peberfrugter med kinesisk blandingskrydderi, 5 krydderier. Kog i 2-3 min. på højeste effekt, indtil grøntsagerne er møre men ikke overkogte. Rør 2 gange under kogningen. Læg de kogte grøntsager på et opvarmet fad, læg de glaserede ovenpå og server |
|
Opskriften er vist 16876 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tine - 2020-12-27 19:59:49 Det kan aldrig lade sig gøre, at få møre, smagfulde spareribs på 25 minutter! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne