Citrongravad mørbrad eller svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Mørbrad eller svinekam kommes i en plasticpose sammen med alle ingredienserne.
Posen lukkes og lægges i køleskab i 3 døgn.
I denne periode skal kødet gnides og vendes i posen 2 eller 3 gange i døgnet. Det er ikke nødvendigt at åbne posen. Herefter tages kødet op af posen, og indholdet hældes bort. Kødet skrabes eller skylles let, så der ikke er for meget timian på. Skæres i tynde skiver, pas på, for det er MEGET mørt. Serveres med salat og sennepssovs |
|
Opskriften er vist 22742 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2017-01-22 18:21:12 Hvordan steges den i ovn eller i gryde og hvilken temperatur skal den have lis - 2010-09-06 12:52:42 den er færdig og skal serveres kold Claus - 2009-05-25 10:18:44 Hvornår steges mørbraden? Steges den som bøffer i skiver eller steges den hel i gryde eller? talos(Slagter) - 2005-01-01 01:01:01 det er også den god måde: til grill bøfer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne