Citrongravad mørbrad eller svinekam

Citrongravad mørbrad eller svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.svinekam (helt uden fedt)
1 kg.svinemørbrad
50 g.sukker
1 tsk.timian
50 g.salt
2 spsk.peber fra kværn
1 citron, revet skal af den
 
 Salat:
 salathoveder
 majs
 ærter
 
 Sennepssovs:
3 dl.ymer
225 g.mayonnaise
 salt
 peber
2 dl.creme fraiche
4 spsk.sennep
 purløg
 klippet
 
Opskrift:
Mørbrad eller svinekam kommes i en plasticpose sammen med alle ingredienserne. Posen lukkes og lægges i køleskab i 3 døgn.
I denne periode skal kødet gnides og vendes i posen 2 eller 3 gange i døgnet. Det er ikke nødvendigt at åbne posen.

Herefter tages kødet op af posen, og indholdet hældes bort. Kødet skrabes eller skylles let, så der ikke er for meget timian på. Skæres i tynde skiver, pas på, for det er MEGET mørt.

Serveres med salat og sennepssovs





karakterer:
Opskriften er vist 22742 gange,
og udskrevet 506 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-22 18:21:12
Hvordan steges den i ovn eller i gryde og hvilken temperatur skal den have

  -   2010-09-06 12:52:42
den er færdig og skal serveres kold

  -   2009-05-25 10:18:44
Hvornår steges mørbraden? Steges den som bøffer i skiver eller steges den hel i gryde eller?

  -   2005-01-01 01:01:01
det er også den god måde: til grill bøfer