Fyldte svinehjerter (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt : |
|
|
Rens hjerterne og fyld dem med udblødte svesker og æbler, der er skåret i småstykker. Luk for fyldet med kødnåle. Gnid hjerterne med salt og læg dem i stegesoen. Læg nogle smørklatter på hjerterne og hæld bouillon ved. Steg hjerterne i ca. 1 1/2 time ved 220 grd. Vend dem 1 gang under stegningen. Jævn saucen med mel rørt ud i fløden og smag den til med gele. Farv saucen.
Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 37999 gange,
og udskrevet 915 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer ole - 2018-03-11 11:12:31 Fyld hjerterne med forskellige fint hakkede grønt sager og smør dem inden i med sennep eventuel lidt æble stykker. Lidt chili og soya sauce i også. Simre i et par timer. Fantastisk kød og sovs Hanne - 2013-01-25 11:25:35 Det lyder som en gammel opskrift fra mormor bortset fra stegetid og tilberedelsen i ovn. Tør ikke afprøve, men tager det bedste fra opskriften, nemlig sveske/æblefyldet, dog gnedet først med salt og groftkværnet peber. Bruner dem i olivenolie med smør, hælder vand ved (i stegegryde), tilsætter kogende vand og lidt mere salt og peber og lader simre 3-4 timer, jævner med maizena og tilsætter fløde efter smag og behov. Fyldet kan udskiftes med et bundt frisk persille, og begge dele er klassiske retter, der spises med kartoffelmos eller -sne. Velbekomme! :) ken - 2010-01-03 11:21:53 jeg kommer et stort løg ved det giver en god smag i sovsen mille - 2007-01-10 11:35:46 Du sku ta at prøve noget nyt i stedet for at være så fordomsfuld.. hjerter smager alletiders når de er tilberedt ordentligt og så er de fulde af jern, som er super godt for kroppen! Flubber - 2006-12-04 11:10:11 Nej, puha det kan godt være i siger det smager åh så godt, men hjerter? hvad er det dog for noget. Jaiks! nadja - 2005-01-01 01:01:01 mhh det smagte godt.. det skulle alle tag at lave. Bibi - 2005-01-01 01:01:01 Jeg laver det i gryde og der blir en kanon sovs Januar70 - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig god opskrift. Jeg brunede godtnok hjerterne på panden først. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne