Champignonfilet i stegeso

Champignonfilet i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalvefilet
 salt
 peber
250 g.champignon
 smør
4 dl.bouillon
 hvedemel
2-3 spsk.piskefløde
 citronsaft
 
Opskrift:
Fjern senerne fra fileten og gnid den med salt og peber. Læg den i stegesoen.

Gør champignonerne i stand og skær dem i skiver. Kom dem ved og læg nogle smørklatter på kødet. Steg fileten ved 250 grd. i 3/4 - 1 time.

Jævn saucen med mel rørt til jævning med fløde og smag den ti.

Serveres med butterdejssnitter, flutes, kartofler eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 22249 gange,
og udskrevet 630 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu