Champignonfilet i stegeso
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
|
|
Fjern senerne fra fileten og gnid den med salt og peber. Læg den i stegesoen.
Gør champignonerne i stand og skær dem i skiver. Kom dem ved og læg nogle smørklatter på kødet. Steg fileten ved 250 grd. i 3/4 - 1 time. Jævn saucen med mel rørt til jævning med fløde og smag den ti. Serveres med butterdejssnitter, flutes, kartofler eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 22249 gange,
og udskrevet 630 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne