Kalvefrikandeau i stegeso

Kalvefrikandeau i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalveinderlår
50 g.smør
125 g.røget spæk
 salt
 peber
 hvedemel
2.5 dl.bouillon
2.5 dl.fløde
 ribsgele
 kulør
 
Opskrift:
Skær kødet i skiver og læg det strimlet røgede spæk på. Brun det i fedtstof på en pande.

Læg det i stegesoen. Drys salt og peber på og hæld bouillon ved. Steg frikandeauen ved 225 grd. i ca. 45 minutter.

Jævn saucen med mel rørt til jævning med fløde. Farv saucen og smag til med ribsgele.
Serveres med kartoffelmos eller pommes frites.





karakterer:
Opskriften er vist 15050 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu