Kalvefrikandeau i stegeso
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i skiver og læg det strimlet røgede spæk på. Brun det i fedtstof på en pande.
Læg det i stegesoen. Drys salt og peber på og hæld bouillon ved. Steg frikandeauen ved 225 grd. i ca. 45 minutter. Jævn saucen med mel rørt til jævning med fløde. Farv saucen og smag til med ribsgele. Serveres med kartoffelmos eller pommes frites. |
|
Opskriften er vist 15050 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne