Nakkekam med rosmarin og citron
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : |
|
|
Varm olivenolie på en pande og steg kødet sammen med rosmarin og citron 4 - 5 minutte. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hæld skyen henover. Lad det hvile lunt i ca 5 min. Server med en frisk salat og kogte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 19928 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne