Karryflæskegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i siver og derefter i strimler. Vend kødet i en blanding af karry og salt og kom det i stegesoen. Hak løgene groft og svits dem i olie på en pande. Drys dem over kødet og hæld tomatpure og vand ved. Steg kødet i ca. 1 time ved 200 grd. Jævn evt. skyen og smag den til med chilisauce.
Serveres med løse ris med en anelse paprika over. |
|
Opskriften er vist 14425 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Også god med nye Danske kartofler,smager pragtfult |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne