Kalvegullasch i stegeso
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Fjern alle sener og skær kødet i terninger. Brun dem på en pande i fedtstoffet og læg kødet i stegesoen. Svits løgene og hæld dem ved kødet. Kom bouillon og fløde ved og drys med salt og paprika. Gullaschen skal stege i ca. 1 1/2 time ved 200 grd. Saucen jævnes med mel og farves. Smages til med paprika.
Serveres med kartoffelmos elle løse ris. |
|
Opskriften er vist 31090 gange,
og udskrevet 559 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer jan - 2021-01-24 20:04:00 man behøver altså ikke komme farve i, man kan sagtens vænne sig til mad uden, jeg har ikke haft kulør i mit køkken i flere årtier, og er kendt for min supergode mad iblandt dem som har smagt, ingen har klaget over manglende kulør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne