Lammekølle i hvidvin (Stegeso)

Lammekølle i hvidvin (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammekølle
 salt
 peber
2.5 dl.hvidvin
2.5 dl.vand
1 spsk.frisk estragon
1 spsk.hvedemel
 citronsaft
 
Opskrift:
Gnid lammekøllen med salt og peber. Læg den i stegesoen, hæld vin og vand ved og drys estragon over. Stil køllen i ovnen ved 250 grd. i ca. 2 timer. Læg den færdigstegte kølle på et skærebræt og si skyen ned i en gryde. Jævn den og smag den til med citronsaft.

Serveres med løse ris, grønne bønner og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 18887 gange,
og udskrevet 434 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu