Svinekam bordelaise (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : |
|
|
Gnid kødet med salt, peber og merian og læg svinekammen i stegesoen. Hæld vandet og halvdelen rødvinen ved. Steg kammen ved 250 grd. i ca. 1 1/4. Hæld skyen fra, skum den, tilsæt rødvin og jævn den. Bland farin og rasp og drys det på kammen. Den brunes uden låg ved stærk varme eller grill til farinen karamelliserer.
Serveres med glaserede løg, grønsager og franske kartofler. |
|
Opskriften er vist 17035 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne