Små kalveroulader (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet ud i tynde skiver. Læg en tynd skive røget spæk på hver.
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Fordel dem på kødet og rul det sammen. Hold rullerne sammen med kødnåle eller bind med snor. Brun dem i fedtstof på en pande inden de lægges i stegesoen. Kom kartoflerne skåret i skiver ved siden af kødet. Hæld bouillon ved og drys lidt salt og peber på. Steg kalverouladerne ved 225 grd. i ca. 1 time. Hæld skyen fra, kom fløde i og jævn den. Farv med kulør og hæld den tilbage over kød og kartofler. |
|
Opskriften er vist 10241 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne