Små kalveroulader (Stegeso)

Små kalveroulader (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.skært kalvekød
125 g.champignon
50 g.røget spæk
 salt
 peber
50 g.smør
500 g.kartofler
2.5 dl.bouillon
1 dl.fløde
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Skær kødet ud i tynde skiver. Læg en tynd skive røget spæk på hver.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Fordel dem på kødet og rul det sammen. Hold rullerne sammen med kødnåle eller bind med snor.

Brun dem i fedtstof på en pande inden de lægges i stegesoen. Kom kartoflerne skåret i skiver ved siden af kødet. Hæld bouillon ved og drys lidt salt og peber på.

Steg kalverouladerne ved 225 grd. i ca. 1 time. Hæld skyen fra, kom fløde i og jævn den. Farv med kulør og hæld den tilbage over kød og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 10241 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu