Kalvekoteletter i flødesauce (Stegeso) 02
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Riv kartofler, gulerødder og løg groft og kom det i stegesoen sammen med salt, peber og halvdelen af hvidvinen.
Stilles i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader. Brun kalvekoteletterne på panden i smør på begge sider og læg dem over grønsagerne i stegesoen efter de 25 minutter. Drys med salt og peber og hæld resten af hvidvinen ved. Stilles i ovnen igen i ca. 30 minutter eller til koteletterne er møre. Serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 24880 gange,
og udskrevet 630 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-12-15 11:22:31 Mangler godt nok også fløden, hvor morsomt Jeanne - 2014-10-21 17:14:54 Der er ligesom ingen fløde i denne opskrift!? Kuil - 2007-02-11 10:50:54 Øøø Flødesauce uden fløde ???? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvordan laver man det i en yagine? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne