Kalvefilet med sennep i stegeso
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
|
|
Fjern senerne fra fileten og gnid den med sennep. Den skal stå på et køligt sted og trække i ca. 6 timer.
Brun fileten på en pande i fedtstof og læg den herefter i stegesoen. Drys salt og peber på og kom bouillon i. Steg fileten i 3/4-1 time ved 250 grd. Jævn saucen og smag den til. Serveres med rosenkål, grønne bønner og bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 26710 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2008-04-23 19:08:50 Hvad skal fløden bruges til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne