Hare med kastaniepure
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : |
|
|
Skyl haren og leveren. Del haren så der bliver 6 – 8 lår og rygstykker. Skræl løgene og skær dem i tynde både.
Brun kødstykkerne og leveren over det hele i en stor stegepande. Læg de brunede stykker over i en gryde. Brun løgene og kom også dem i gryden. Pisk stegeskyen i stegepanden med 1 dl. vin og hæld det i gryden. Tilsæt derefter resterne af vinen, salt, peber og fløde. Læg låg på og lad haren småstege over svag varme i ca. 1½ time. Tag kødet op. Rør hvedemel ud i ½ dl. vande, hæld det i gryden og lad saucen koge under omrøring i ca. 3 minutter. Tilsæt soja og sukker og smag til. Si saucen, hæld den tilbage i gryden og tilsæt kødet. Varm det forsigtigt igennem. Varm kastaniepureen sammen med fedtstof, fløde, salt og basilikum. Pisk kraftigt så pureen bliver jævn. Fordel pureen i varme krustader lige inden serveringen. Tips: Ryg og lårkødet er de bedste dele på haren |
|
Opskriften er vist 11919 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-02-02 17:36:20 hvor køber man kastaniepure ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne