Kaninschnitzel
Hovedingrediens : Gnavere - kaninschnitzler Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Bank schnitzlerne flade med en kødhakker, pisk ægget sammen og vend schnitzlerne deri, vend dem derefter i rasp, steg dem i lidt smør på panden til de er møre.
Hold schnitzlerne varme.
Skær begge peberne i tern og skær løgene i ringe svits det på en pande i lidt smør, kom vandet og bouillonen ved, krydr med salt og peber. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 8277 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne