Paprika-schnitzler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Skinkeschnitzlerne lægges i et fad. Dryppes med citronsaft og marineres heri i ca. 1 time.
Paprica sauce: Bacon og løg skæres i tern. svitses i fedtstoffet, hvorefter panden tages fra varmen. Paprika røres i, bouillon hældes ved, og panden sættes på varmen igen. Tomatkoncentrat tilsættes. Saucen kogens igennem i 10 min. ved svag varme. Saucen jævnes evt. med meizena. Smages til med salt og friskkværnet peber. De flåede hakkede tomater tilsættes til sidst og varmes i saucen et øjeblik. Schnitzlerne tørres af, vendes i mel med salt og peber. Steges på panden ved jævn varme i 4 min. på hver side. De anrettes i et fad, saucen hældes over og serveres med løse ris. Tips: Hvis der bruges svinemørbrad, kan melet udelades. Retten kan tilberedes i forvejen, så skal der bruges i ovnfast fad, som sættes i ovnen når gæsterne kommer, herved kan værten eller værtinden undlade at stå i køkkenet. |
|
Opskriften er vist 36644 gange,
og udskrevet 953 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne