Kalvekød i hvidvin (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalvekødet i tynde skiver og derefter i 3 cm lange stimler. Læg kødet i stegesoen. Pres hvidløget ud over kødet og hæld bouillon og hvidvin ved. Stilles i ovnen ved 225 grd. i ca. 45 minutter. Kom persille i skyen som ikke skal jævnes.
Serveres med løse ris eller smørdampede grønsager. |
|
Opskriften er vist 23629 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Har du ikke en stegeso kan et almindeligt ovnfast fad også sagtens bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne