Fyldte kalveruller (Stegeso)

Fyldte kalveruller (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalveklump
200 g.skinke
200 g.kalvesmåkød
1 æg
2 spsk.rasp
 salt
 peber
0.5 tsk.timian
2 spsk.vand
8-10 småskalotteløg
4 tomater
1.5 dl.bouillon
2.5 dlfløde
 hvedemel
 
Opskrift:
Skær kødet ud i 7-8 firkantede skiver. Mal skinken, kalvesmåkødet og afpudset fra kalvekødskiverne gennem kødhakkeren sammen med salt, peber og timian.

Rør det til en fars med vand, rasp og æg, smag farsen til.

Bred kødskiverne ud og anbring farsen på dem. Rul dem sammen om farsen og hold kødet fast med kødnåle. Læg dem i stegesoen sammen med de flåede tomater og pillede skalotteløg. Hæld bouillon og fløde ved.

Sættes i ovnen ved 225 grd. i ca. 1 1/2 time. Jævn saucen og smag den til.

Serveres med dampede, hele spinatblade og brasede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 14128 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-26 19:00:45
skal kødet igennem en hakker?