Mørbradkoteletter med champignon (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Fjern sener og fedt fra mørbraden og skær dem ud i ret store stykker, der bankes flade med hånden. Brun dem på begge siden på en pande i fedtstof og læg dem i stegesoen. Champignon skæres i skiver og fordeles over kødet. Drys med salt og hvid peber. Hæld fløde ved og lad retten stå i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grd. Jævn saucen med maizenamel og smag den til med krydderier og citronsaft.
Serveres med butterdejssnitter eller flutes og kartofler. |
|
Opskriften er vist 21349 gange,
og udskrevet 661 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Morfred - 2013-08-01 10:37:43 Her springer jeg så stegesoen over. Denne ret er entydigt nemmere at lave færdig i sauterepanden, hvor den så bare får lov til at stå og hyggesimre i en halv times tid... En lille terning blåskimmelost og en god stor skefuld ribsgele i sovsen gør absolut ingen skade... ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne