Fyldte koteletter på spinatbund

Fyldte koteletter på spinatbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tykke nakkekoteleletter
 
 Fyld:
75 g.valnødder
1 fedpresset hvidløg
10 bladebasilikum
0.5 tsk.revet citronskal
1 knsp.salt
1 æg
 
 Spinatbund:
2 porrer
1 spsk.valnødde- eller olivenolie
750 g.frisk spinat (450g frossen)
1 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Der skæres en lomme i hver kotelet.

Nødderne hakkes og blandes med hvidløg, fintklippet basilikum, citronskal, salt og sammenpisket æg. Fyldet fordeles i koteletterne, der lukkes med en kødnål.

Porrerne deles i kvarte på langs, skæres i ca. 4 cm lange stykker og dampes i olien. Den rensede spinat slynges godt for vand og dampes med. Smages til med hvidløg, salt, peber og muskat. Fordeles i et ovnfast fad.

Koteletterne brunes på tør pande eller i 1/2 spsk olie et par minutter på hver side. Lægges over spinaten. Sættes i ovnen på midterste ovnribbe 15-20 min. ved 200°.





karakterer:
Opskriften er vist 22640 gange,
og udskrevet 647 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-29 19:28:43
Jeg tilførte spinatbunden to løg skåret i ringe samt 2 røde chilli. Super ret.