Fyldte koteletter på spinatbund
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Der skæres en lomme i hver kotelet.
Nødderne hakkes og blandes med hvidløg, fintklippet basilikum, citronskal, salt og sammenpisket æg. Fyldet fordeles i koteletterne, der lukkes med en kødnål. Porrerne deles i kvarte på langs, skæres i ca. 4 cm lange stykker og dampes i olien. Den rensede spinat slynges godt for vand og dampes med. Smages til med hvidløg, salt, peber og muskat. Fordeles i et ovnfast fad. Koteletterne brunes på tør pande eller i 1/2 spsk olie et par minutter på hver side. Lægges over spinaten. Sættes i ovnen på midterste ovnribbe 15-20 min. ved 200°. |
|
Opskriften er vist 22640 gange,
og udskrevet 647 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte Nissen - 2007-01-29 19:28:43 Jeg tilførte spinatbunden to løg skåret i ringe samt 2 røde chilli. Super ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne