Kalv i karry i romertopf
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet ud i skiver og drys dem med salt og karry. Læg dem i stegesoen. Sæt stegesoen i ovnen ved 225 grd. i ca. 45 minutter. Jævn suppen med mel, kom fedtstof i saucen og smag den til med karry.
Serveres med løse ris |
|
Opskriften er vist 18129 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne