Kalv i karry i romertopf

Kalv i karry i romertopf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1250 g.kalvebryst
5 dl.bouillon
 salt
 karry
 hvedemel
 smør
 
Opskrift:
Skær kødet ud i skiver og drys dem med salt og karry. Læg dem i stegesoen. Sæt stegesoen i ovnen ved 225 grd. i ca. 45 minutter. Jævn suppen med mel, kom fedtstof i saucen og smag den til med karry.

Serveres med løse ris





karakterer:
Opskriften er vist 18129 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu