Rømerskinke (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Indsendt : |
|
|
Læg kødet i en skål og dæk det med halvt vand og halvt rødvin. Lad kødet stå koldt natten over i marinaden. Tag kødet op og tør det godt i papir fra køkkenrullen. Rids sværen og læg den i stegesoen med sværsiden opad. Kan evt. tilsættes lidt vand, hvis kødet er maget magert. Stilles i ovnen ved 250 grd. i ca. 1 1/2 - 2 timer. Skyen skummes, spædes med rødvin, jævnes med mel og farves med kulør.
Serveres med ærter og grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 19247 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne