Rømerskinke (Stegeso)

Rømerskinke (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.fersk skinke uden ben
 vand
 rødvin
 salt
 peberkorn
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Læg kødet i en skål og dæk det med halvt vand og halvt rødvin. Lad kødet stå koldt natten over i marinaden. Tag kødet op og tør det godt i papir fra køkkenrullen. Rids sværen og læg den i stegesoen med sværsiden opad. Kan evt. tilsættes lidt vand, hvis kødet er maget magert. Stilles i ovnen ved 250 grd. i ca. 1 1/2 - 2 timer. Skyen skummes, spædes med rødvin, jævnes med mel og farves med kulør.

Serveres med ærter og grønne bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 19180 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu