Lammekølle provencale i lergryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Lergryden stilles i vand 1 time før brug, det er vigtigt! Den tørres af og smør gnides på indersiden.
Lammekøllen spækkes med små stykker hvidløg og persille samt salt og peber. Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på 3 mm. De lægges taglagt i bunden af gryden. Udover dem væltes masser af hakket persille og mere hvidløg. Ovenpå lægges lammekøllen med ydersiden opad. De småtskårne grøntsager spredes ovenpå og bouillonen hældes over. Låget kommes på og gryden sættes i ovnen og den skal stege ca 2 timer ved 250 gr. Der behøves ikke anden sauce til end den bouillon, der er mellem grøntsagerne, den skal blot koges lidt ind. |
|
Opskriften er vist 13489 gange,
og udskrevet 463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne