Roastbeef (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : |
|
|
Gnid fileten med salt og peber og læg den i stegesoen. Læg smørklatter på fileten og tilsæt et par spiseskefuld bouillon og stege den i 45 minutter til 1 time ved 250 grader.
Serveres med grønne bønner, franske kartofler og skysauce eller bearnaisesauce til. |
|
Opskriften er vist 70443 gange,
og udskrevet 1501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-28 18:27:14 Gav den 45 minutter, og gjorde som Maria skrev og den blev perfekt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Tove- Skal kun stege ½ time ellers bliver den hård og tør Maria - 2005-01-01 01:01:01 i stedet for bouillon kan man anvende rødvin. Det var en succes med mine gæster |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne