Rødvinsmarineret nakkefilet
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : |
|
|
Nakkefileten stikkes med en stegegaffel, lidt over det hele.
Krydr på alle sider med rosmarin og salt.
Dæk med en god rødvin. Skal marinere i 1 - 2 døgn ved 5 grader C.
Stegetid ca. 1,5 time (kernetemp. 75 grader C.) Kan f.eks. serveres med rødvinssauce, sauterede rodurter (gulerødder, kartofler, japanræddiker, radiser). Skæres i grove strimler og ristes med provencalsk krydderi. Kroketkartofler. Ristede champignoner og løg. |
|
Opskriften er vist 55577 gange,
og udskrevet 1163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer winni Henriksen - 2005-01-01 01:01:01 Det er en dejlig ret, og kan faktisk lide af alle, jeg lavede den meget for nogle år tilbage, og er igen begyndt at serverer den for mine gæster. Og den er endnu ikke faldet i dårlig smag. Og den er dejlig nem at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne