Appelsinmarineret canadagås
Hovedingrediens : Svømmefugle - Grågås - Vildgås Indsendt : Red : |
|
|
Del gåsen i 8 stykker. Rør marinaden sammen. Læg kødet i og lad det marinere i 1 døgn i køleskabet. Vend stykkerne af og til.
Tag kødet op og dup det tørt. Svits stykkerne gyldne på begge sider i smør i en sauterpande. Hæld den varme bouillon over kødet og tilsæt marinaden. Lad det koge op, dæmp varmen og lad retten simre 45-50 minutter under låg. Rør appelsinsaft og fløde i. Sovsen kan jævnes med lidt maizena. Pynt med oliven og appelsinskiver. Server Annakartofler og grøn salat til. |
|
Opskriften er vist 39242 gange,
og udskrevet 1313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Kate - 2009-03-03 11:50:14 En fantastisk og frisk og anderledes opskrift på vildt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne