Sigøjnersteg (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Indsendt : Red : |
|
|
Skær spækket i stimler og spæk stegen med det.
Snit agurkerne i skiver og læg dem i bunden af stegesoen. Gnid stegen med salt og læg den oven på agurkeskiverne. Skær grønsagerne og løget fint og kom det ned omkring stegen. Hæld vandet ved og strø paprika på. Kom rødvinen ved. Steges i ovnen ved 250 grd. i ca. 1 1/4 time. Tag stegen op og si skyen over i en gryde, og smid grønsagerne ud. Jævn saucen og smat til med rødvin, salt, sukker og paprika. Serveres med spaghetti og grøn salat |
|
Opskriften er vist 26001 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne