Westfalsk pebergryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger. Purrer de pillede løg. Bind laurbærbladet, peberkornene ind i stykke gaze og læg det i stegesoen. Kom kødet ved og hæld løgpureen over. Drys med salt, kom bouillon ved så det næsten dækker kødet. Steges ved 220 grad. i ca. 1 1/2 time.
Tag krydderierne op. Jævn saucen og serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 16375 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne