Hjortebøffer med sherrysauce
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort Indsendt : |
|
|
Bøfferne brunes i smør, drysses med salt og peber og steges 2-3 min på hver side.
Bøfferne tages af panden.
Panden koges af med bouillon og sherry. Fløden røres med majsstivelse og røres i. Koges igennem. Smages til med rosmarin. Smørstegte tyttebær: Tyttebærrene svitses på panden i smør til de begynder at blive bløde (10-15 min.). Tilsættes sukker og varmes igennem, til det er karamelliseret. Serveres med hvide og brune kartofler |
|
Opskriften er vist 25861 gange,
og udskrevet 838 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2014-11-12 11:42:37 Bør være bøffer skåret af filet eller mørbrad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne