Æg i kalvereder (Stegeso)

Æg i kalvereder (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skiverkalvekød
4 skiverrå skinke
4 æg
 salt
 peber
4 dl.bouillon
125 g.champignon
3 spsk.fløde
 
Opskrift:
Læg et skive skinke på hvert stykke kalvekød. Anbring et hårdkogt æg på hver og rul dem fast. Hold kødet sammen med snor eller kødnåle og gnid dem salt og peber.


Champignon skæres i skiver og tilsættes de sidste 5 minutter af stegetiden. Hæld fløde i og smag saucen til. Farv den evt. med kulør.

Ved servering skæres rullerne over på midten med en meget skarp kniv og stilles i kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 9670 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-03 18:10:08
Hvor lang tid skal retten tilberedes i ovnen??