Æg i kalvereder (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Indsendt : |
|
|
Læg et skive skinke på hvert stykke kalvekød. Anbring et hårdkogt æg på hver og rul dem fast. Hold kødet sammen med snor eller kødnåle og gnid dem salt og peber.
Champignon skæres i skiver og tilsættes de sidste 5 minutter af stegetiden. Hæld fløde i og smag saucen til. Farv den evt. med kulør. Ved servering skæres rullerne over på midten med en meget skarp kniv og stilles i kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 9670 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mrs. X - 2008-02-03 18:10:08 Hvor lang tid skal retten tilberedes i ovnen?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne