Karryret med svinekød (Stegeso)

Karryret med svinekød (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.nakkekam uden spæk
 smør eller margarine
 salt
 peber
 karry
2-3 løg
1.5 dl.mælk
2.5 dl.piskefløde
500 g.champignon
 
Opskrift:
Skær kødet i skiver og bank det let ud med hånden. Brun dem ved stærk varme på en pande og svits de grofthakkede løg og champignon skåret i skiver. Kom det hele i stegesoen. Drys rigeligt med krydderier og hæld mælken ved. Stil retten i ovnen ved 200 grd. i ca. 45 minutter. Jævn saucen og serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 29205 gange,
og udskrevet 744 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
en dejlig lækker sovs og den smager godt til løseris