Karryret med svinekød (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i skiver og bank det let ud med hånden. Brun dem ved stærk varme på en pande og svits de grofthakkede løg og champignon skåret i skiver. Kom det hele i stegesoen. Drys rigeligt med krydderier og hæld mælken ved. Stil retten i ovnen ved 200 grd. i ca. 45 minutter. Jævn saucen og serveres med løse ris.
|
|
Opskriften er vist 29205 gange,
og udskrevet 744 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2005-01-01 01:01:01 en dejlig lækker sovs og den smager godt til løseris |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne