Oksegryde med svampe (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Rens champignon og skær dem i skiver og læg dem i stegesoen. Strø hakket løg på. Skær kødet i meget små terninger og kom det i gryden. Pil blomkålen ud i små buketter og kom dem i gryden. Drys salt og peber på. Hæld vand i stegesoen og anbring smørklatter på retten.
Kødet steges i ovnen ved 220 grader i ca. 1 1/4 time. Serveres med løse ris eller pommes frites og grøn salat |
|
Opskriften er vist 28444 gange,
og udskrevet 711 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne