Kalv i asparges i Römertopf

Kalv i asparges i Römertopf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1250 g.kalvebryst
500 g.asparges på dåse
5 dl.bouillon
 salt
 hvid peber
 hvedemel
1-2 æggeblommer
 
Opskrift:
Skær kødet ud i skiver og læg det i Römertopfen. Hæld bouillon ved kødet og drys krydderier i. Kog kødet i ca. 45 minutter med 225 grader.

Kom suppe og asparges i en gryde og jævn det. Leger saucen lige inden servering med sammenpiskede æggeblommer og hæld saucen tilbage over kødet.

Serveres med løse ris eller butterdejssnitter.





karakterer:
Opskriften er vist 15155 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu