Kalv i asparges i Römertopf
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet ud i skiver og læg det i Römertopfen. Hæld bouillon ved kødet og drys krydderier i. Kog kødet i ca. 45 minutter med 225 grader.
Kom suppe og asparges i en gryde og jævn det. Leger saucen lige inden servering med sammenpiskede æggeblommer og hæld saucen tilbage over kødet. Serveres med løse ris eller butterdejssnitter. |
|
Opskriften er vist 15110 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne