Diverse Hovedretter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -1

Marsala pocheret kalvemørbrad med majroe tarte tatin

4.8 -2

Kalvemedaljon med Morkler

5 -4

Medaljon fyldt med vagtelbryst

4.8 -2

Tournedos med parmaskinke og gorgonzolaost

2.8 -2

Fettuccine all'Abruzzese

4 -22

Fisk a la Italien

4.9 -6

Kalvemedaljon svøbt i parmaskinke

5 -1

Lynstegt kalvekød med rucola

5 -1

Vagtelkotelet i kalvemørbrad med grilleret aubergine

5 -1

Kalvemedaljoner med porrer i safranfløde

3.8 -2

Kalvecarpaccio med pesto og parmesan

4.2 -16

Bornholmsk unghane med lårrulle

4 -10

Mørbrad i flødesovs

3.5 -2

Gambas

2.6 -4

Bressekylling stegt på spid

2.6 -16

Rejer i kokos

2 -3

Svinekam Sylvie

5 -1

Krydret skinke steg

4.1 -8

Vildand bryst fyldt med svampe

5 -2

Due- eller mågebryst ovnbagt i cocotte

5 -16

Edderfugl, Stegt

4.7 -8

Marinerede mågebryster

4.1 -7

Måge med foie gras og hindbær

3.5 -3

Mågebryst stegt med løg

1.3 -22

Måger, Sprængte (tingmissat tarajulâgkat)

4.1 -8

Måger, Stegte (agpat sujatat)

5 -1

Sød dykand med sprøde grøntsager

4.1 -11

Langtidsstegte vildænder

5 -4

Letsprængt vildand

5 -1

Vildand med blommesauce og ferskener

5 -1

Stegt Vildand med karameliseret fersken

2.8 -3

Stegt vildand medartiskok, rød karry og blommer

5 -2

Stegt vildand, med flødesalat

5 -1

Vildandetournedos med spinat-timballe og svampesauce

3.5 -4

Vildand med ristede svampe

5 -1

Rådyrrullespyd på grill

2.8 -2

Stegt Vildandebryst med stegt kartoffel og kanelsauce

4.8 -6

Vildand, stegt

4.2 -10

Fasanbryst med kastanje creme

3.7 -3

Hare filet med Savoykål

4.9 -4

Indbagt rådyrfilet

3 -2

Vildandebryst med aubergine- og squashlasagne

2.8 -2

Vildænder med champignoner

3.5 -5

Krydret kalkunbryst, tomat salat og pestokartofler

4.4 -17

Pasta a la Mexico

3.2 -6

Dybstegt kylling med sojasauce

4.4 -62

Dybstegt marineret tofu

4 -24

Dybstegt makrel med persille-chili pesto

4.3 -20

Dybstegt havkat

3.1 -23

Dybstegt blæksprutte

2.9 -14

Dybstegt fisk dyppet i beignetdej

3.9 -12

Dybstegte fiskefileter

4.2 -10

Bagt spaghettisquash

5 -1

Grønsagstimbale med italiensk præg

3 -4

Skinke i thai karry

5 -3

Kalvemedaljoner med porrer i safranfløde og spinat-pasta

4.7 -27

Indbagt kalvemørbrad med ristede svampe

4.5 -11

Hakket kalvekød bagt i butterdej med spinat og fetaost

4.5 -2

Kalvekoteletter med rucolasalat og peberfrugtsauce

2.2 -3

Hurtig ragout af kalveinderlår med vilde blandede svampe

5 -1

Stegt kalvelever med ratatouille

5 -5

Braiserede kalvehaler med peberfrugt

4.1 -4

Spanakopita med feta

2.8 -2

Sprængt kalveryg

2.8 -2

Kalveryg stegt med hele hvidløgsfed

4.8 -2

Helstegt dyreryg og bov

5 -1

Marinered dyrebov

5 -3

Rådyrkoteletter med cognacsauce

5 -2

Dyrekoteletter i Enebærsauce

4.9 -4

Rådyrmedaljoner med skorzonerrødder og svampe

3.8 -13

Dyrefilet stegt på kål og kartofler

4.5 -2

Steaks af rådyrkølle med Pærechutney og pebersauce

4.1 -8

Marineret dyrekølle

5 -1

Kold dyrekølle med majroer

4.3 -4

Bøf steaks i folie med tomatsalat

5 -19

Dådyrbryst i grøn marinade

4.1 -11

Dådyrkølle (helstegt – Provence)

5 -1

Dådyrmedister

4.8 -4

Helstegt dådyrfilet med portvinssauce

4.8 -2

Helstegt sennepskølle

5 -3

Karry filet af dådyrryg

3.9 -5

Kinesiske ribben

4.8 -4

Klassisk Dådyrryg

1.4 -5

Kold dådyrkølle med karry kartoffelsalat

5 -1

Marinerede grillribben

4.9 -4

Marineret dådyrkølle (helstegt)

5 -1

Marineret dådyrmørbrad

5 -2

Marineret dådyrsteak

4.6 -4

Mexicanske ribben

5 -1

Ovnstegt dådyrbryst

5 -2

Pebermørbrad af dådyr

5 -2

Rødvinsmarineret dådyrfilet

5 -1

Vildt medaljon

4.3 -4

Dyremedaljoner med ristede svampe

5 -2

Glaseret dyrekølle med byggryn, parmesanost og tomat

5 -14

Dyresteaks med kartofler og æbler

5 -2

Tyttebærboller

2.8 -2

Vildthachis

5 -1

Vildtragout med skalotteløg

3.8 -4

Rådyr med kantareller og årstidens grøntsager



forrige    

næste