Dådyrbryst i grøn marinade
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbryst Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : |
|
|
Kødet koges i vand tilsat grønsager og krydderier i ca. 2-2½ time til kødet er mørt. Benene trækkes ud af kødet, mens det er varmt, hvorefter det hele afkøles i køleskab til næste dag. Dressingen røres sammen. Kød og tomater skæres i tynde skiver og lægges på et fad. Dressingen hældes over og det hele trækker i køleskab i ca. 1-2 timer. Serveres på fadet.
Serveringsforslag: Groft brød og pasta |
|
Opskriften er vist 10930 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne