Dådyrbryst i grøn marinade

Dådyrbryst i grøn marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.dådyrbryst
2 løg
2 gulerødder
1 laurbærblad
1 kvistfrisk timian
1 tsk.merian
2 spsk.salt
 vand
 
 Dressing:
2 hakkede skalotteløg
2 syltede hakkede drueagurker
3 spsk.hakket dild
0.5 dl.salatolie
1 spsk.vineddike
2 spsk.vand
0.5 tsk.salt
1 tsk.fransk sennep
1 spsk.honning
6 fuldmodne tomater
 
Opskrift:
Kødet koges i vand tilsat grønsager og krydderier i ca. 2-2½ time til kødet er mørt. Benene trækkes ud af kødet, mens det er varmt, hvorefter det hele afkøles i køleskab til næste dag. Dressingen røres sammen. Kød og tomater skæres i tynde skiver og lægges på et fad. Dressingen hældes over og det hele trækker i køleskab i ca. 1-2 timer. Serveres på fadet.

Serveringsforslag: Groft brød og pasta





karakterer:
Opskriften er vist 10930 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu