Rådyrkoteletter med cognacsauce
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Rådyrkoteletter krydres med salt, peber og stødt rosmarin, brunes af i smør og steges færdige i ovnen ca. 10 min.
Sauce Panden, som har været anvendt til stegning af rådyrkoteletterne, deglaceres med cognac og portvin og koges kraftigt ned. Herefter tilsættes fløde og reduceres til saucekonsistens. Der smages til med salt, peber og knust madagaskarpeber. Garniture Jordskokker skæres i skiver og koges til de er møre - dog ikke mere end at der er bid i dem. Karl Johan svampene skæres i kvarte og ristes sammen med finthakket skalotteløg. Herefter kommes jordskokkerne på og det hele ristes. Ragouten drysses med finthakket bredbladet persille. Pommes Rösti Store kartofler skrælles og rives, hvorefter de revne kartofler vrides i et stykke for at få væden fra. De revne kartofler steges i klaret smør på en teflonpande således at panden fyldes ud og kartoffelstrimlerne danner en pandekage på ca. 2 cm. Når bunden er brun, vendes hele pandekagen - kan gøres et par gange for at få det hele mørt. (vendes lettes ud på en tallerken). Anretning Rådyrkoteletter anrettes på et fad. Ragouten anrettes rundt om og der hældes lidt sauce over. Der pyntes med et par kviste rosmarin. Pommes rösti serveres - udskåret - ved siden af. |
|
Opskriften er vist 17070 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne