Mørbrad i flødesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær de afpudsede mørbrader i tykke skiver. Bank dem ud med en flad kødhammer og form dem, så de bliver runde.
De smuttede mandler svitses i det godt brunede smør, tages op og de godt krydrede skiver steges på hver side i ca. 2 min. Til smørret tilsættes der nu vand og piskefløde, blandingen koges i et par minutter, den smages til med sherry og salt og hældes derefter over mørbraden. Der pyntes til sidst med mandler og druer. Serveres med flûte, grøn salat og haricots verts |
|
Opskriften er vist 51810 gange,
og udskrevet 893 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Lars, Kenya - 2012-12-31 14:35:03 Jeg har lavet denne lækre ret her i Kenya i de sidste 30 år. Vækker altid begejstring! Men efter jeg har brunet skiverne og taget dem op, hælder jeg fløde og sherry i (ca 3-4 del af hver) og lader det koge ind ca 30-40 min.Lægger så mørbraden tilbage for at blive varmet op. Men ellers også druer og ristede mandler og godt brød. Jeanq8 - 2009-11-04 13:01:47 Hej, jeg synes ikke man skal banke mørbrad med kødhammer. da det let bliver tørt,, blot trykke det med håndfladen, els god og lækker opskrift, som man også kan lave med champignon ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne