Dybstegte fiskefileter
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Vietnam Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Drys fiskefileterne med salt og peber og læg dem i et fad. Lad dem trække i ca. 30 minutter. Lav en pandekagedej ved at blande de sammenpiskede æg med meljævningen.
Varm olien op til 180 grader i en wok eller frituregryde. Dyp fiskefileterne i dejen og dybsteg dem i hold i 3 - 4 minutter, til de er gyldne. Tag dem op til afdrypning på køkkenrulle. Anret fiskefileterne på et opvarmet serveringsfad og pynt dem med basilikum og koriander. Server dem straks med krydret fiskesauce til at dyppe i. |
|
Opskriften er vist 16627 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Madelskeren - 2005-01-01 01:01:01 Gooooood opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne